Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

updated SUMMER 2013

Άπειρα sites συναντάμε σε κάθε αναζήτηση για φθηνά εισιτήρια εξωτερικού σε μία προσπάθεια οικονομικής απόδρασης. Τελευταία έπεσα επάνω σε ένα site αρκετά απλό και εύχρηστο με υποστήριξη σε πολλές γλώσσες για όλους τους προορισμούς.

Η ιδιαιτερότητά του αφορά στο να δίνει ανάλογα με την αφετηρία και τον προορισμό τις πιο γνωστές και "σοβαρές" lowbudget εταιρίες που προσφέρουν πτήσεις charter και όχι μόνο. Όσον αφορά στο σχεδιασμό του πιο απλό δεν θα μπορούσε να είναι.

για  πτήσεις με κατεύθυνση και στο εσωτερικό, μήνες, χρόνο και περιοχές πχ Κρήτη (όλα τα αεροδρόμια) - Ιταλία (όλα τα αεροδρόμια):






μας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουμε Πόλη ή Χώρα για συγκεκριμένο προορισμό, περιλαμβάνει εταιρίες low cost όπως ryanair και easyjet και είναι ιδανική για δρομολόγια ευέλικτα σε ημερομηνίες. Ακόμα πιλοτικά διαθέτει και υπηρεσία ενημέρωσης χαμηλών τιμών ή μήνα ώστε να επιλέξουμε τις ημερομηνίες που μας ενδιαφέρουν



Η δεύτερη επιλογή με αναζήτηση χώρα σε χώρα:

http://whichbudget.com/

                

Τέλος για τους αγγλομαθείς και άλλους πλην ελληνικών:








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

This website is maintained for educational purposes only. We do not support any type of copyright infringement nor any other violation of Blogger TOS