Δωρεάν antivirus

Δωρεάν antivirus προσφέρει η εταιρία Panda Security. Ονομάζεται Panda Cloud Antivirus και αποτελεί μία καινοτομία στον τομέα της ασφάλειας υπολογιστών. Δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο αντιικό, αλλά περισσότερο για ένα είδος agent που εδραιώνει την επικοινωνία του υπολογιστή μας με το Internet (Cloud) προσφέροντας ασφάλεια με χαμηλότατη κατανάλωση πόρων. Όμορφος σχεδιασμός, απλό στη χρήση και άκρως αποτελεσματικό.


Κατά την εγκατάσταση, πραγματοποιεί έναν έλεγχο για κινδύνους στο σύστημά μας και στη συνέχεια ρυθμίζει τις επιλογές για ομαλή λειτουργία (προσοχή, να του επιτρέψετε την επικοινωνία με τους servers της Panda- αποστολή πληροφοριών) καθώς εκεί στηρίζεται η λειτουργία του.

προσφέρει:
-on access scan (για αρχεία που πάμε να ανοίξουμε ή εκτελέσουμε
-prefetch scan (για αρχεία που δεν απαιτούν άμεσο έλεγχο)
-backround scan (έλεγχος που ξεκινάει από τη στιγμή που δεν κάνουμε χρήση του υπολογιστή, ώστε να μην καταναλώνει πόρους όταν τον χρησιμοποιούμε)



και το βρίσκουμε εδώ: http://www.cloudantivirus.com/

Ακόμη και όταν η πρόσβαση στο Internet για τις τελευταίες ενημερώσεις δεν είναι εφικτή, η προστασία είναι αρκετά αποτελεσματική.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

This website is maintained for educational purposes only. We do not support any type of copyright infringement nor any other violation of Blogger TOS