Paste and share site

Οκ, ένα online εργαλείο που ίσως να μην είναι χρήσιμο για όλους αλλά έχει αρκετά έξυπνα χαρακτηριστικά αλλά και συνεχή υποστήριξη όπως ισχυρίζεται ο δημιουργός του είναι το http://paste2.org

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα χώρο όπου μπορεί κανείς να επικολλήσει βασικές ρυθμίσεις και πηγαίο κώδικα, αλλά γενικά η πλατφόρμα δέχεται κάθε μορφή κειμένου.
Η βασική ιδέα αποτελεί στο να έχουμε μία εύκολη λύση αν θέλουμε να επικολλήσουμε μεγάλα αντικείμενα εδώ σε περίπτωση που μιλάμε με κάποιον online,  ή ακόμα και αν μιλάμε σε μία τηλεφωνική συνδιάλεξη και θέλουμε να μοιραστούμε στοιχεία που δεν περιγράφονται εύκολα.

Αρκεί να μην ξεχνάμε πως η πρόσβαση είναι εύκολη από τον οποιονδήποτε είτε με άμεσο σύνδεσμο είτε με τυχαία προσπέλαση, οπότε προσέχουμε το περιεχόμενο των επικολλήσεων μας.

Ένα ίσως πιο άμεσο εργαλείο, κλώνος, αυτής της υπηρεσίας είναι το http://tinypaste.com

με ένα πιο χαρούμενο και fancy interface όπου σου προσφέρει τη δυνατότητα για προβολή σε πλήρη οθόνη, επιλογή για αντιγραφή, και download σε μορφή .txt   ενώ διαθέτει και Plug-in για τον Firefox.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

This website is maintained for educational purposes only. We do not support any type of copyright infringement nor any other violation of Blogger TOS