Screenshots

Υπάρχουν φορές που θες να ανεβάσεις ένα screenshot από το pc στο Internet και να το μοιραστείς με φίλους. Δυστυχώς όμως τα windows δεν παρέχουν τόσες επιλογές αλλά αρχικά θα πρέπει να πάρεις ένα στιγμιότυπο από όλη την οθόνη να το επεξεργαστείς, σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και μετά να το ανεβάσεις σιγά σιγά όπου θες.

Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα έκανε και πάλι το θαύμα του με το ZScreen


Βασική του λειτουργία είναι ανάλογα με τις συντομεύσεις που ορίζει ο χρήστης να κάνει λήψη screenshot 1.από όλη την οθόνη 2.ενεργού παραθύρου 3.πλαίσιου που ορίζει ο χρήστης σαν να κάνει περικοπή.

Ενώ μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και ανάλογα με τις ρυθμίσεις που του έχεις δώσει, ανεβάζει το αρχείο στο ImageShack και κάνει το url αντιγραφή στο πρόχειρο για να το κάνεις επικόλληση σε e-mail, blog, instant messagers etc. Είτε σε κάποιο FTPserver και στην ποιότητα που του έχεις πει, ενώ αν το έχεις ζητήσει σου ανοίγει αυτόματα κάποιο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας για να σημειώσεις κάτι αν θες πριν το ανεβάσει.

Σύντομα θα προστεθεί και επίσημα ελληνική μετάφραση, ενώ προσωρινά, προσφέρω ένα λινκ για την πρώτη ελληνική beta. (αρχικά επιλέξτε english και την αλλάζετε μέσα από το πρόγραμμα).

DOWNLOAD LINK ελληνικά

Χρήση μπορεί να γίνει από όσους θέλουν να παρέχουν υποστήριξη από το PC αλλά και από όσους θέλουν να μοιράζονται γρήγορα αρχεία. Πληροφορίες στο http://www.brandonz.net/projects/zscreen/index.html

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Disclaimer

This website is maintained for educational purposes only. We do not support any type of copyright infringement nor any other violation of Blogger TOS